Taxateur en expert met een automotive hart


Ik werk al meer dan 40 jaar in de automotive-branche. Met een passie voor alles wat rolt en rijdt. Mijn drive voor voertuigen zorgt ervoor dat ik het tot mijn missie heb gemaakt eigenaren van voertuigen te helpen om hun voertuig tegen een juiste waardebepaling te verzekeren.

Zelf heb ik een voorliefde voor voertuigen die een beetje anders zijn dan anders. Hoe meer er is aangepast, hoe leuker ik het vind. De geschiedenis van een voertuig is altijd interessant. Ik ben gek op deze verhalen. En deze achtergrondinformatie is ook altijd de basis voor een juiste waardebepaling.

Vanuit mijn achtergrond en ervaring heb ik veel kennis van voertuigen opgedaan. Ik weet dus heel goed hoe een auto in elkaar zit en werkt. Dat helpt in mijn werk als schade expert maar ook mijn gezin profiteert daarvan. Bijvoorbeeld als het autootje van mijn dochter olie lekt of de scooter van mijn zoon een raar geluid maakt. Dan is het altijd handig dat hun vader verstand heeft van voertuigen!

Zelf hebben we een mooie camper waarin ik samen met mijn vrouw mooie reizen maak. Natuurlijk heb ik mijn camper ook een beetje ‘ge-customized’ en dus helemaal naar onze zin gemaakt.

Mijn passie voor voertuigen en liefde voor de geschiedenis van voertuigen zorgt ervoor dat uw waardebepaling klopt en de basis is voor een goede verzekerde waarde van uw voertuig!

Want mijn motto is:
Is de waardebepaling van uw voertuig niet bepaald dan wordt de juiste vergoeding niet uitbetaald.

Onderstaand een overzicht met meer informatie over mij en de partijen waar ik o.a. mee samen werk.

LinkedIn


LinkedIn is een online sociaal netwerk, actief sinds 5 mei 2003, dat gericht is op vakmensen en professionals. Wereldwijd heeft de website ongeveer 500 miljoen geregistreerden, waarvan meer dan 6 miljoen in Nederland. Uiteraard vindt u daar mijn profiel ook op terug. Regelmatig plaats ik interessante berichten. Heeft u nog geen connectie met mij op LinkedIn? Via de knop rechts komt u direct op mijn profiel en kunt u een connectie met mij maken.

NIVRE


Het Nederlands Instituut Van Register Experts, NIVRE beheert de Registers van Schade-experts, Risicodeskundigen en Coördinatoren Fraudebeheersing. Het NIVRE eist van de ingeschrevenen dat zij voldoen aan vastgestelde kwaliteitseisen die aansluiten aan de hoge eisen die de hedendaagse markt en maatschappij stelt. Naast de opleidingseisen dienen de ingeschrevenen eveneens een programma Permanente Educatie te volgen, om de inschrijving te behouden. Bij het NIVRE sta ik ingeschreven onder nummer 09-2372. Wilt u meer informatie? Kijk op de website.

TechX


Onder de naam Tech|X voeren zelfstandig werkende experts sinds 2012 technische expertises uit aan voertuigen en werkmaterieel. Tech|X voert zijn werkzaamheden uit in opdracht van lease- en verzekeringsmaatschappijen, dealers, revisie bedrijven, fleetowners maar ook particulieren kunnen gebruik maken van de diensten van Tech|X. Het werkgebied van Tech|X beslaat de gehele Benelux, echter reiken de grenzen van Tech|X verder dan de fysieke bereikbaarheid. Meer informatie over Tech|X vindt u op de website.

Tech|X onderscheidt zich door haar specialisatie in technisch falen en ‘eigen gebrek’ verzekeringen op het gebied van auto’s en werkmaterieel.

Stichting VRT - Verenigd Register van Taxateurs


Stichting VRT (Verenigd Register van Taxateurs) is in 2004 opgericht, specifiek voor taxateurs die zich bezighouden met taxaties voor verzekeringsdoeleinden, taxaties ten behoeve van de successieaangifte, onderlinge verdeling e.d. alsook schade-taxatie. Taxateurs kunnen zich laten inschrijven in het door de Stichting bijgehouden Register, uiteraard eerst nadat een onafhankelijke commissie heeft getoetst of de taxateur aan de toelatingscriteria voldoet.

Camperclub Skeller


Camperclub Skeller is op één na de grootste (met meer dan 16000 leden) Camperclub  van Nederland en België.Op de website vindt u verschillende routes, heel veel informatie over campers en regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd. Voor de waarde bepalingen van campers voor leden ben ik de aangewezen taxateur.

Meer informatie vindt u op de website.

Oldtimerverzekering/youngtimerverzekering


Oldtimer-Verzekering.nl en Youngtimer-verzekering.nl is de specialist op het gebied van oldtimerverzekeringen, klassiekerverzekeringen en youngtimerverzekeringen. Bij Oldtimer-Verzekering.nl kunt u direct oldtimerverzekeringen vergelijken bij alle oldtimerverzekeraars. Op Youngtimer-verzekering.nl kunt u terecht voor de beste youngtimerverzekering.

Automotive Platform


Automotive Platform is het platform waarop u automotive professionals kunt vinden en contact mee kunt maken. Meer informatie vindt u op de website: www.automotiveplatform.nl

Op alle transacties van Kattenberg Expertise zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing die u hier kunt inzien:

Algemene Voorwaarden