Taxateur en expert met een automotive hart


De afgelopen 40 jaar ben ik werkzaam in de voor mij uitdagende autobranche waarvan de laatste 20 jaar als schade expert en taxateur voor klassieke en moderne voertuigen. Vol passie start ik elke dag mijn werk en sluit de dag met een interesse voor de volgende dag.

Ik ben volledig onafhankelijk van enige partij en de lijnen zijn kort met alle partijen. De hele week overdag, s’avonds en ook in het weekend ben ik in de gelegenheid om uw vragen te beantwoorden en een afspraak met u te maken voor een taxatie of een expertise opdracht.

Is de waarde van uw voertuig niet bepaald,wordt een juiste vergoeding niet uitbetaald.

LinkedIn


LinkedIn is een online sociaal netwerk, actief sinds 5 mei 2003, dat gericht is op vakmensen en professionals. Wereldwijd heeft de website ongeveer 500 miljoen geregistreerden, waarvan meer dan 6 miljoen in Nederland. Uiteraard vindt u daar mijn profiel ook op terug. Regelmatig plaats ik interessante berichten. Heeft u nog geen connectie met mij op LinkedIn? Via de knop rechts komt u direct op mijn profiel en kunt u een connectie met mij maken.

Stichting Register Experts en Taxateurs Motorvoertuigen


De Stichting Register Experts & Taxateurs Motorvoertuigen (RETM) is het register voor de professionele taxateur en expert motorvoertuigen. De stichting waarborgt kwaliteit bij de ingeschrevenen en zorgt er voor dat uw taxatierapport klopt. Ik ben ingeschreven bij de RETM onder registratienummer 0148. Meer over de RETM vindt u op de website.

Classic Car Taxaties


ClassicCarTaxaties.nl is een samenwerkingsverband van meerdere klassieker- en oldtimer taxateurs. Door de samenwerking en een uniforme professionele werkwijze kunt u rekenen op het kwalitatief beste taxatierapport. De rapporten zijn Fehac erkend en voldoen aan de strenge richtlijnen van de Stichting RETM. Wilt u meer weten over ClassicCarTaxaties.nl?

NIVRE


Het Nederlands Instituut Van Register Experts, NIVRE beheert de Registers van Schade-experts, Risicodeskundigen en Coördinatoren Fraudebeheersing. Het NIVRE eist van de ingeschrevenen dat zij voldoen aan vastgestelde kwaliteitseisen die aansluiten aan de hoge eisen die de hedendaagse markt en maatschappij stelt. Naast de opleidingseisen dienen de ingeschrevenen eveneens een programma Permanente Educatie te volgen, om de inschrijving te behouden. Bij het NIVRE sta ik ingeschreven onder nummer 09-2372. Wilt u meer informatie? Kijk op de website.

TechX


Onder de naam Tech|X voeren zelfstandig werkende experts sinds 2012 technische expertises uit aan voertuigen en werkmaterieel. Tech|X voert zijn werkzaamheden uit in opdracht van lease- en verzekeringsmaatschappijen, dealers, revisie bedrijven, fleetowners maar ook particulieren kunnen gebruik maken van de diensten van Tech|X. Het werkgebied van Tech|X beslaat de gehele Benelux, echter reiken de grenzen van Tech|X verder dan de fysieke bereikbaarheid. Meer informatie over Tech|X vindt u op de website.

Tech|X onderscheidt zich door haar specialisatie in technisch falen en ‘eigen gebrek’ verzekeringen op het gebied van auto’s en werkmaterieel.

Camperclub Skeller


Camperclub Skeller is de grootste Camperclub van Nederland en Belgie. Op de website vindt u verschillende routes, heel veel informatie over campers, een campermarktplaats en regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd. Voor de waarde bepalingen van campers voor leden ben ik de aangewezen taxateur. Meer informatie vindt u op de website.

Oldtimerverzekering/youngtimerverzekering


Oldtimer-Verzekering.nl en Youngtimer-verzekering.nl is de specialist op het gebied van oldtimerverzekeringen, klassiekerverzekeringen en youngtimerverzekeringen. Bij Oldtimer-Verzekering.nl kunt u direct oldtimerverzekeringen vergelijken bij alle oldtimerverzekeraars. Op Youngtimer-verzekering.nl kunt u terecht voor de beste youngtimerverzekering.

Automotive Platform


Automotive Platform is het platform waarop u automotive professionals kunt vinden en contact mee kunt maken. Meer informatie vindt u op de website: www.automotiveplatform.nl

Stichting VRT - Verenigd Register van Taxateurs


Stichting VRT (Verenigd Register van Taxateurs) is in 2004 opgericht, specifiek voor taxateurs die zich bezighouden met taxaties voor verzekeringsdoeleinden, taxaties ten behoeve van de successieaangifte, onderlinge verdeling e.d. alsook schade-taxatie. Taxateurs kunnen zich laten inschrijven in het door de Stichting bijgehouden Register, uiteraard eerst nadat een onafhankelijke commissie heeft getoetst of de taxateur aan de toelatingscriteria voldoet.

Op alle transacties van Kattenberg Expertise zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing die u hier kunt inzien:

Algemene Voorwaarden