Kattenberg Expertise en Taxatie geeft hiermee een uitwerking op één van de mogelijk voor u uit te voeren werkzaamheden/opdrachten.

U heeft een zelfbouw-, revisie- of een aangepaste camper.

Een (volledige) om/opbouw,  een (totale) revisie en aanpassing(en) vereisen de in- en opbouw van de aanpassingen, revisie werkzaamheden, de nodigde timmer- en structuurwerkzaamheden met het schuur-,  plamuur- en spuitwerk. Dit alles gaat behoorlijk “in de papieren lopen”. Ik heb die ervaring zelf ook, zie het viertal foto’s.

Wat nu bij een totaal verlies, een brand, een inbraak/diefstal of anderszins schade? De verzekerde waarde van de in de oorsprong zelfbouw-, gereviseerde- of aangepaste camper is de dagwaarde. De dagwaarde vergoeding is niet toereikend voor een volledige schadeloos stelling voor de al  (door u) uitgevoerde extra zaken en werkzaamheden.

Een waarborg voor een volledige schadeloos stelling geeft een vooraf uitgevoerde vervangings waarde vaststelling door een geregistreerd taxateur. De vastgestelde vervangings waarde van de camper is de waarde waarin al de reëel toegevoegde waarde(n) zijn opgenomen.

Als geregistreerd, en ervaren taxateur voer ik de taxatie van de vervangingswaarde van uw camper voor u uit. Ik stel de waarde vast en bevestig dat in een taxatierapport, aangevuld met een fotosessie.

Geïnteresseerd?
www.kattenberg-expertise.nl
Neemt u contact met mij op voor informatie en/of het maken van een afspraak. 

Met een groet,
Ralph Kattenberg
Kattenberg Expertise
06-37523304
Nivre re 09-2372
audabox 742100
info@kattenberg-expertise.nl
www.kattenberg-expertise.nl
https://nl.linkedin.com/in/kattenberg